Onze visie

Op 29 maart 2016 ging CAS Tennis Academy van start op T.C. Blauwe Regen. Je kan bij ons terecht voor winter- en zomerlessen zowel als jeugd als volwassene en dit zowel in groep als privé. Ook worden er stages voorzien tijdens de vakanties. Ook deze worden georganiseerd zowel voor kinderen als voor volwassenen.

Ons trainersteam onder leiding van Philippe Cassiers, garandeert je kwalitatieve lessen zowel op recreatief als op competitief niveau. Daarom werkt de tennisschool uitsluitend met gediplomeerde en bijgeschoolde trainers door Tennis Vlaanderen. De trainers worden ook regelmatig intern bijgeschoold.

Verder werken we nauw samen met Tennis Vlaanderen en delen we hun visie. Onze lessen worden nauwgezet voorbereid aan de hand van vooropgestelde lesvoorbereidingen en seizoensplanningen. Om het niveau van de lessen zo hoog mogelijk te houden maken we ook homogene groepen zodat iedereen kan trainen met kinderen van dezelfde leeftijd, met hetzelfde niveau en dezelfde ambitie.

T.C. Blauwe Regen beschikt nog over een extra troef wat betreft de accommodatie: acht buitenterreinen en zes binnenterreinen op tapijt. Ook bij regenweer kunnen de lessen tijdens de zomer dus doorgaan. Buiten de wekelijkse tennislessen worden er ook allerhande andere activiteiten georganiseerd. Onze academie staat garant voor een toffe sfeer en gezelligheid met zeer veel gelukkige kinderen en volwassenen die zich thuis voelen op de club.

CAS Tennis Academy behaalde zowel het label van erkende KidsTennisschool als die van TopTennisschool. De academie staat in de top 8 van Vlaanderen.